Delotec Oy
YRITYS YHTEYSTIEDOT OTA YHTEYTTÄ SIVUKARTTA LOGIN   OSTOSKORI
 Tuotealueet

Delotec Oy
Safety at Work
Delotec Oy on moniosaaja turvallisuusalalla. Vuosien kokemuksen ja määrätietoisen toiminnan kehittämisen tuloksena olemme vakiinnuttaneet asemamme merkittävänä osaajana ja pitkäaikaisena yhteistyökumppanina asiakkaidemme ja toimialamme keskuudessa. Tarjoamme asiakkaillemme jatkuvasti yhä laajempaa toimitus- ja palvelutasoa.

Toiminta-ajatuksemme
Delotec Oy:n toiminta-ajatuksena on turvata asiakkaidemme terveys ja turvallisuus tarjoamillamme tuotteilla, palveluilla ja kokonaisratkaisuilla.

Tarjoamme asiakkaillemme turvallisuusalan kokonaisratkaisuja, joiden tehtävänä on tuottaa lisäarvoa ja parantaa asiakkaidemme kilpailukykyä. Lisäksi asiantunteva, joustava ja asiakkaan tarpeista lähtevä palvelu muodostavat lähtökohdan toiminnallemme.

Delotec Oy:n tavoitteena on olla asiakkailleen ja muille sidosryhmille pitkäaikainen ja luotettava yhteistyökumppani.

Tuotelinjamme ja markkina-alueemme
Edustamamme ja maahantuomamme tuotteet jakautuvat neljään strategiseen tuotelinjaan ja huoltopalvelut liiketoimintaan:

Työturvallisuus
Liikenneturvallisuus
Paloturvallisuus
Ympäristönsuojelu
Huoltopalvelut
   Paloturvallisuuden huoltopalvelut
   Putoamissuojainten huoltopalvelut
   VSS-huoltopalvelut

Tuotteemme ja palvelumme edustavat innovatiivisen ja määrätietoisen kehityksen tuloksena alansa laadukkaimpia tuotteita ja palveluita, edistäen merkittävästi käyttäjiensä terveyttä ja turvallisuutta.

Keski-Suomen Sammutinpalvelu
Paloturvallisuuden ammattilainen
Delotec Oy:n aputoiminimen Keski-Suomen Sammutinpalvelu liiketoimintamalliin kuuluvat palosuojelun- ja huoltotoimintamme ylläpito ja kehitys. Asiantunteva huoltopalvelumme tarjoaa palveluita ja osaamista paloturvalaitteiden ja käsisammuttimien tarkastuksissa ja huolloista, sammutusjärjestelmien huolloista, savunpoistoluukkujen huolloista sekä neuvonnasta ja koulutuksesta.

Yrityksemme arvot
Asiakaslähtöisyys - Toimimme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja heidän tarpeitaan kuunnellen. Perinteiset asiakasvaatimukset kuten laatu, toimitusvarmuus ja kustannustehokkuus ovat ratkaisevia tekijöitä toiminnassamme asiakkaidemme parhaaksi.

Henkilöstön ammattitaito - Henkilöstämme ottaa vastuun oman toimintansa laadusta ja luotettavuudesta sekä osallistuu aktiivisesti jatkuvaan toiminnan kehittämiseen.

Kannattavuus - Kannattavalla toiminnallamme varmistamme palvelu- ja toimituskykymme asiakkaillemme.

Jatkuva uudistuminen - Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja tarjoamme jatkuvasti yhä innovatiivisempia tuotteita, palveluja ja kokonaisratkaisuja asiakkaidemme parhaaksi.

Delotec Oy - Safety at Work

   
 

  DELOTEC OY  | Ahjokatu 13  | 40320 Jyväskylä  | Puh 014-337 9460 | Fax 014-337 9499 © Delotec Oy